Site-tip: doosje op maat

Mijn hart sloeg even over bij het zien van deze site. Wooaaa, dit heb ik al die tijd gezocht zonder dat ik wist dat ik het nodig had! Met de Free Template Maker van Ideogram maak je een (kaarten)doosje of envelop op maat. Gratis. Voor niets. Heel makkelijk. Met de printer. En als je papier wilt gebruiken dat niet in de printer past, dan plak je het uitgeknipte template gewoon op het papier. Wordt de envelop of doosje ook nog eens steviger van… Dank, onbekende persoon achter deze site. Hier word ik heel blij van!

Snel proberen. De prachtige cover van het Bijenkorf Magazine krijgt zo een heel nieuw leven. Perfect! Tip: ik plakte de geprinte template vast met fotolijm, zodat ik het witte papier er later probleemloos af kon halen.

DSCN2240DSCN2241

 

Leave a Comment