Arianne Raamstijn

Foto: Kees Rijken

Welkom op mijn site. Ik ben Arianne Raamstijn en sinds 2014 werk ik als zelfstandig project- en eindredacteur. Ruim 15 jaar werkte ik binnen de uitgeverij op diverse niveaus. Zo begon ik ooit mijn loopbaan als eindredacteur, waarna ik ben doorgegroeid naar de functie van chefredacteur, adjunct-hoofdredacteur en uiteindelijk hoofdredacteur.

Dankzij deze jarenlange redactie-en uitgeefervaring ben ik breed inzetbaar: niet alleen als projectredacteur, maar ook als eindredacteur. Die ‘eerste liefde’ is nooit verdwenen.

Door deze brede expertise kan ik ook complete producties of projecten verzorgen, dus van tekst/vertaling tot aan het versturen van de bestanden naar de drukkerij. In dit geval verzorg ik dan de project- én de eindredactie. Zo neem ik bedrijven en uitgeverijen het volledige proces uit handen.

Ook adviseer ik op het gebied van contentstrategie, corporate storytelling en denk ik graag mee over nieuwe mediaconcepten. Of het nu gaat om redactionele producties of customer made media, digitaal (online) als in print (offline).

Bekijk mijn Portfolio voor een overzicht van recente werkzaamheden en opdrachten.